伯多禄的脚步
UDHA E PJETRIT
Në një sërë imazhesh e tekstesh, Radio Vatikani, falë punës së biblistit, atë Francesco Rossi De Gasperis, propozon që sot, në faqen e saj në internet, në Facebook dhe në emisionet e lajmeve në gjuhë të ndryshme, materiale për t’u thelluar në realitetin e Korpit të Krishtit, që është Kisha, dhe në domethënien e Shërbimit të Ipeshkvit të Romës, si Pasardhës i Shën Pjetrit.
     
     
     
     
     
     
     
 

Radio Vatikani falenderon të gjithë bashkëpunëtorët e, në veçanti, Xhuliano Savinën për aspektin fotografik

All the contents on this site are copyrighted ©